' jalan² sambil tangkap gambar buat koleksi '
Photobucket
By: Conan skywalkeR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Jul-2009 22:51 Email | Share | | Bookmark
PERAK : Edisi Campur-campur ("Fast Track")

Last week aku ada keja kat Ipoh seminggu. Bila ada masa free tu aku ada la jalan-jalan sikit utk melapangkan dada dan minda, sambil-sambil memenuhkan perut. Penat belum abis lagi. Yang ni je la dapat dibubuh dulu dalam FP. Kalau ada kesempatan (kalau ada) akan di-uplod dari semasa ke semasa.


Sebelum tu nak tanya, harga bateri Canon berapa RM ha? Susah lak bila ada 1 je. Tak larat dok tunggu masa mengecass ..




Quote:
siput kecil kat pokok bunga - Gua Tempurung, Perak


Quote:
Menara Condong Teluk Intan, Perak


Quote:
Kellie's Castle, Perak


Quote:
pokok padi, mesin padi & sawah padi, Perak


Quote:
peti surat


Quote:
kedai gunting rambut Looks Lumut, Perak


Quote:
tiga orang sedang berjalan-jalan di tepi jalan



Bila sekali sekala dapat berjalan-jalan tengok negeri orang ni mmg best. Baru la tau kat situ ada apa, kat sini ada apa. Apa misteri yg ada ..





Thursday, 11-Jun-2009 10:17 Email | Share | | Bookmark
Man of This Week (11 Jun 2009)




Friday, 20-Mar-2009 09:02 Email | Share | | Bookmark
Titisan-titisan Air dari Telapak Tangan

Saja try test ambik pic ni.



Tak berapa sharp mana pun.

Hamba sudi membaca komen-komen kalian demi meng"improve"kan lagi diri ini.. (*nak improve aksesori belum sampai masa lagi*).








Wednesday, 25-Feb-2009 12:53 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Lama


Quote:
sang pepatung yg bertenggek di daun padi



Quote:
sang lalat tengah bersantaiii



Quote:
kerengga, penyepit baju, ampaian & batang pokok mempelam



Pic² ni last year punya collection. Sama tarikh & tempat di mana aku penah bubuh pasal moto kapcai (Honda Cub C70 Tok Teh punya) tu. Bosan² semalam kat umah aku edit je la sikit².

Pic pun tak berapa cun.

Blur je. Kalau ada sifu² yg terer boleh bagi tips skit kat aku.

Ha, alang² ni nak tumpang tanya skit pada yg berpengalaman. Cemana ya nak shoot pic kalau dalam ballroom, atau dalam dewan? Cmra aku ni basic je [Canon -- 18-55mm]. Sebabnya ada membe yg mintak tolong aku ambikkan pic untuk satu majlis keraian ni (sbg bekap la. fotografer diorg dh ada). Aku pulak kalau dalam dewan amik gambar mmg fail. Sahih la blurr & kelam, tak pun kalau guna flash sat lagi jadi terang la pulak.

Harap ada yg sudi membantu.


Sekian. Terima kasih.



Saturday, 7-Feb-2009 19:03 Email | Share | | Bookmark
~ Jalan-jalan Cari Pasal kat Melaka (Feb 2009) ~

 
 
 
View all 17 photos...
Lamanya aku tak upload kat FP ni. Mula-mula pasal cmera yg tenat & masuk ICU. Lepas tu internet pulak selalu buat hal, asik problemo je. Aku pn jadi penat dan makin naik angin bila selalu sangat nak upload tak boleh [*ayat pun dh tunggang langgang ni*]. So, pic kat bawah ni masa aku pegi Melaka jalan-jalan kat sana dgn rakan-rakan.

Ini je yg boleh diupload setakat ni. Internet makin menggila..



Quote:
pakat-pakat menggila kat Bandar Melaka



Quote:
teknik menyidai baju dengan berkesan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net