Want your
own Fotopage?






 
' jalan² sambil tangkap gambar buat koleksi '
Photobucket
By: Conan skywalkeR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Nov-2006 06:07 Email | Share | Bookmark
~ Scenery di Umah Tok Wan - Simpang Empat Kangkong, Kedah ~

scenery time nak maghrib..sunset la kiranya..
hijau mata memandang akan kehijauan pokok padi..very the.....
pic anak ayam pn aku snapp..
ni la pokok nipah (bg dey'all yg taktau) yg dlm plastic tu nira.
Time sambut Syawal, wajib balik umah tok wan aku kat Kedah..nahas la jugak ngan mak tercayang kalu sesapa yg tak nak balik (Hitler nyer corak pemerintahan)..

Kat Kedah skrg ni musim menabur padi, so hijau je mata memandang sepanjang jalan..Perlis pun sama jugak musim menabur padi..best la sekali-sekala balik kampung ni..

Kat umah tok wan aku gak ada pokok nipah..sumber rezki dia selain buat bendang.. nira nipah tu dia jual..usha la pic2 yang ada..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net